Méér goed nieuws

Hoi lieve lezers,

Ik weet het, teveel trouweloze beloftes gemaakt de laatste tijd, maar aaaah ik heb het zo druk. Ik ben de laatste dingetjes van mijn derde jaar van de opleiding journalistiek af aan het ronden. Laat dat nou net iets zijn waar ik me niet toe kan zetten, namelijk items over woningbouw in Lelystad, BORING! Maar ik heb het zo druk gehad dat ik helemaal niet super leuke ontwikkelingen van de laatste tijd heb kunnen delen. Sinds een paar maandjes doe ik namelijk samen met een hele leuke collega een vaste rubriek bij Beau Monde. Never have I ever, zonder alcohol (helaas!), maar mét BN’ers (YAY!). Er zijn al een paar hilarische gemonteerd en gepubliceerd op de Facebook en website van het magazine, maar nu sinds kort zijn ze ook te zien in Shownieuws op SBS6! Je hoort het goed…. Mijn arm (en soms een stukje tandvlees) op je TV. Kijk hier alvast de leukste terug!

Nick & Simon

Ruben van der Meer, Maik de Boer & Patty Brard

Vertel me in de comments wat je ervan vindt!! Deze week komt er eentje met Tygo Gernadt & Egbert Jan Weeber online, bij die mannen smelt je weg! Zal deze week direct uploaden met nóg meer goed nieuws. Wil je toch iets meer zien van waar ik allemaal mee bezig ben?? Volg me dan op Instagram! Klik HIER of zoek @annemiekhummelink op!

Liefs en tot snel!!

3 gedachten over “Méér goed nieuws

  1. Wat leuk! Ik wil ook journalistiek gaan studeren aankomend jaar! Ik word meteen vrolijk van je enthousiasme in dit artikel! 🙂

    Like

Plaats een reactie