Het leven van een Beau Monde stagiaire

Lieve allemaal,

Long time no see, no spoken! Vijf maanden geleden begon ik aan mijn stage bij glamour tijdschrift Beau Monde. Van een mini-dorpje in Friesland, verhuisde ik naar hoofdstad Amsterdam. Ik ging de grote wijde wereld in, in mijn uppie. Er kwam zoveel op me af en ik heb het af en toe heel pittig gehad, maar wat was het een fantastisch halfjaar. Ik heb de meest gave dingen mogen doen, circa 400 online artikelen geschreven, maar vooral ontzettend veel geleerd: over tijdschriften, mode, beauty, schrijven, internet, maar het meest over mezelf.

Vanaf nu zal ik jullie uitgebreid alle inside details geven over mijn glamoureuze periode in Amsterdam. Ik heb menig BN’er gesproken, o.a. Yolanthe Sneijder Cabau, Jim Bakkum, Patricia Paay, Caroline Tensen, Fiona Hering, Ruud Feltkamp, ga zo maar door. Ik heb een spectaculaire modeshow meegemaakt, andere spannende evenementen met als klap op de vuurpijl vorige week, het glamour event van het jaar: De Beau Monde Awards (mét interviews op de rode loper). Benieuwd of het echt een ‘Devil Wears Prada’-wereldje is? Hou dan mijn blog in de gaten de aankomende weken!

Liefs!

10012468_950805041678804_138428614_n

9 reacties op ‘Het leven van een Beau Monde stagiaire

  1. Super leuk! Een vraagje ik moet ook stage lopen volgend school jaar en mijn passie ligt ook helemaal bij mode en fotograferen en het schrijven. Hoe ben jij met hun in aanraking gekomen? Ik kom zelf btw ook uit het hoge noorden, namelijk Groningen haha 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Klinkt prachtig meid🤗🤗Hic@ vind het te gek. Leuke stage periode zeg! Beau Monde lezen wij graag, vooral Hic@ is meer van de Beauty & Fashion en Movies. Ja, maar Gibby is weer meer van het lezen, boeken schrijven en schrijven voor onze blog.💋💋 wat ga je na je stage doen? Blijf je werken voor Beau Monde?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s